REFERENCER

REFERENCER
Et fantastisk hjem, vi kun turde drømme om
“Et hjem der omfavner en og siger velkommen. Et hjem der smyger sig som blødt silke med behagelig velkommen varme. Det er det, Rikke har formået at få ud af vores lejlighed, der nu er blevet et fantastisk sted at være. Farverne spiller med lyset og skifter nuance i takt med dagen og vejret. Samtidig har Rikke forstået sammenhængen i rummene og fået farverne til at gå op i en højere enhed. Konsultationen har været helt fantastisk professionel og meget behagelig, med stor respekt for de mennesker vi er og de temperamenter som vi besidder. Kort sagt: vi har fået et fantastisk hjem som vi kun har turde drømme om”.

                                                                    Frederikke Lindegaard og Sune Darkner, Nørrebro


Billigere at ringe til Rikke
“Det er billigere at ringe til Rikke, end selv at finde på noget dårligt, der alligevel skal laves om”

                                                                                                          Mette, Østerbro


En god og konstruktiv løsning
“Intet i livet er stationært, ved hjælp fra Rikke har jeg fået hjælp til at ændre også på de ydre rammer. Det er tredje gang at jeg har haft brug for at få sat ord på hvad der skulle ske. Endnu engang en god og konstruktiv løsning.”

                                                                                                   Karen Clemmensen, Vanløse


Rikke har en særlig fin intuition
” Det har været en fornøjelse at få Rikkes hjælp. Hun har en særlig fin intuition for, hvem hun har med at gøre. Hun har valgt farver og indretning til vores nye hus. Farver vi aldrig selv ville have haft fantasi til at finde på. Resultatet er til daglig glæde og vi befinder os bedre. Måtte andre få den samme positive oplevelse.” 

                                                                                                   Bente Midtgaard, København


Jeg blev så glad for det lille værelse
“Jeg var nyskilt og havde brug for indretning af et lille værelse til en af mine døtre i en ny lejlighed. Jeg havde tænkt mig at lægge en madras midt på gulvet…Men Rikke fandt en meget bedre løsning, som jeg blev så glad for, at jeg ændrede det lille værelse til mit eget med både seng og arbejdsbord. Desuden bad jeg Rikke om finde en opdateret, smart jakke til mig. Den faldt min nye kæreste fuldstændig for!”

                                                                                                    Henrik Westander, Østerbro


Rikke er utrolig dygtig og udstråler sikker og mangfoldig viden
“Efter at have været igennem konsultationen var den overordnede oplevelse; luksus! Det var en fantastisk oplevelse at være 100% i centrum, både i forhold til min bolig og også mig som ​​​​​​​​​​menneske. Synes Rikke er utrolig dygtig til at lytte ind til kernen af tingene og hun udstråler en sikker og mangfoldig viden – som hun også har store evner til at omsætte i handlinger. Jeg vil med glæde anbefale hende”.​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

                                                                                                         Iben Camilla Døy, Valby


Rikke fik lejligheden til at føles større
“Jeg havde fået en sød, men lille lejlighed med fjordudsigt og udsigt til Roskilde Domkirke. Rikke var utrolig god til at finde en gennemgående farve til væggene, der har fået lejligheden til at føles større, fordi den lyse og blide magnoliafarve på væggene, går så smukt i spænd med farverne udenfor. Hun hjalp mig også med idéer til andre farver til møbler, puder, tæpper der ville gå godt i spænd med magnoliafarven. Og hun fandt et smukt tapet til en væg i gangen, der lige har givet den et strejf af luksus”.

                                                                                                    Eva Maria Otepka, Roskilde


Lejligheden blev min egen efter skilsmisse
”Efter skilsmissen blev jeg i den lejlighed, der indtil nu havde været fælles. Jeg havde et stort behov for at gøre den til min egen, men havde ikke meget overskud eller tid. Rikke hjalp mig på bare 2 konsultationer med at lave 3 rum helt om, til noget jeg aldrig havde haft fantasi til selv. Jeg sidder lige nu i min stue som er blevet så lækker og rar at være i. Alt er rykket rundt og jeg føler mig bedre tilpas her end jeg nogensinde har gjort før. Det er blevet til MIT fine HJEM :-)”

                                                                                                                                Kate, Nørrebro


Dejlige farver, materialer og de rette former
“På en messe er der ofte mange mennesker, som træder ind og ud af standen, hvilket kan give en del uro. Med denne viden som baggrund fik Rikke til opgave at sammensætte en stand, som ville give ro og tryghed. Med dejlige farver, materialer og rette former blev dette skabt. Det var med til at give os optimale betingelser for udførelsen af vores arbejde. Det var en dejlig stand at arbejde på og jeg kan varmt anbefale andre at gøre brug af Rikke til dette formål”.

​​​​​​​​​​​​                                                                                           Catarina Hemicke, Frederiksberg​

​​​


​Mit hjem blev mere hyggeligt og behageligt
“Rikke lavede en konsultation i mit hjem relativt kort efter jeg var flyttet ind. Det var absolut en meget positiv oplevelse. Rikke var meget professionel og var hurtig i stand til at danne sig et overblik over, hvor og hvordan der skulle gribes ind for at skabe balance og harmoni i mit hjem/i mit liv. Hun lavede en plan, hvor hun tog udgangspunkt i de møbler jeg havde. Udover nye farver på nogle af væggene, anskaffede jeg kun få nye ting – Og alligevel kom mit hjem til at se og føles helt anderledes – mere hyggeligt og behageligt at opholde sig i – og ikke mindst føler jeg, at jeg har fået mere harmoni i mit personlige liv. For eksempel sover jeg bedre og føler mig mere centreret”.​​

​                                                                                              Anette Fogh Schou, Nivå